Blog

Zonnebank


GOED NIEUWS VOOR DE ZONNEBANK! Na vele aanvragen en na het sluiten van een héél mooie deal, wordt dit mijn nieuwste aanwinst. Volledig in regel met de zeer strenge wetgeving en het zal volledig geautomatiseerd zijn.. Wat u als klant moet doen is bij mij een attest komen halen (of ik stuur het u op) […]

BABOR EXCELLENCE INSTITUUT !!!


Een super mooie verrassing op de Esthetica beurs voor mij : Award voor EEN BABOR EXCELLENCE INSTITUUT ! Deze certificering staat voor de hoogste standaards en vooraanstaande kwaliteit in cosmetische vakmanschap, productkennis en professionele sfeer!

AGE ID MAKE-UP VAN BABOR


Super mooie kleuren en texturen, volledig anti-age en versterkt de persoonlijkheid van iedere vrouw!   Kom, kijk en probeer zelf, u zult direct overtuigd zijn!

BABOR SPOT REDUCER!


Weg met de ouderdomsvlekjes! Snel en pijnloos, wordt bevroren met co2. Super resultaat! 40 € voor 3 vlekjes (grootte van een erwt).

definitieve-laserontharing-bredene

Samenwerking met firma voor definitieve laserontharing


www.laserontharingannickdeprez.be – Laserontharing met de Lightsheer Diodelaser uitgevoerd door een verpleegkundige en ontharingsspecialiste. Afspraak : dinsdag 5 maart.