Blog

Zonnebank


Beste klanten, tengevolge van de nieuwe zonnebankwetgeving die ingaat op 01/01/19, ben ik genoodzaakt (na 32 jaar en met pijn in het hart) de zonnebank stop te zetten vanaf 1 januari 2019. Mijn zonnebank zou volledig geautomatiseerd moeten worden + moet ik over een toestel beschikken die het huidtype bepaalt. Dit alles met een groot […]

BABOR EXCELLENCE INSTITUUT !!!


Een super mooie verrassing op de Esthetica beurs voor mij : Award voor EEN BABOR EXCELLENCE INSTITUUT ! Deze certificering staat voor de hoogste standaards en vooraanstaande kwaliteit in cosmetische vakmanschap, productkennis en professionele sfeer!

AGE ID MAKE-UP VAN BABOR


Super mooie kleuren en texturen, volledig anti-age en versterkt de persoonlijkheid van iedere vrouw!   Kom, kijk en probeer zelf, u zult direct overtuigd zijn!

BABOR SPOT REDUCER!


Weg met de ouderdomsvlekjes! Snel en pijnloos, wordt bevroren met co2. Super resultaat! 40 € voor 3 vlekjes (grootte van een erwt).

definitieve-laserontharing-bredene

Samenwerking met firma voor definitieve laserontharing


www.laserontharingannickdeprez.be – Laserontharing met de Lightsheer Diodelaser uitgevoerd door een verpleegkundige en ontharingsspecialiste. Afspraak : dinsdag 11 december.